mitt nyår spenderades med Laura& Lilla Jenny. Vid kl 00.00 slaget var det samling nere vid mässen (rummet där personalen äter alltså) och där stod alla våra förmän med kapten och önskade sina flitiga arbetaren ett gott nytt år. Barmästaren Sami hade även fixat ihop en alkoholfri hugo-drink och chips.
Efter skålningen flyttade vi oss upp och ut till soldäcket där vi praktiskt taget höll på att flyga bort medan vi stod och njöt av vår lilla glädje av våra tomtebloss som vi hade med oss. Stod i nästan 50min pga problem med att få blossen att tändas.. Efter många om och men kom vi tillbaka då till Spa:t där vi satt ner oss med två pizzan vi beställt från Franks restaurangen och jordgubbar med vit-och mörkchoklad runt sig.
Efter skålningen flyttade vi oss upp och ut till soldäcket där vi praktiskt taget höll på att flyga bort medan vi stod och njöt av vår lilla glädje av våra tomtebloss som vi hade med oss. Stod i nästan 50min pga problem med att få blossen att tändas.. Efter många om och men kom vi tillbaka då till Spa:t där vi satt ner oss med två pizzan vi beställt från Franks restaurangen och jordgubbar med vit-och mörkchoklad runt sig.
Let's hope 2014 will be a good year <3 p="">
Recept på Hugo drinken (rekommenderar starkt till en sommardag!)
Du behöver:
- mynta
-massa is
-flädersaft
- prosecco eller champange
Du behöver:
- mynta
-massa is
-flädersaft
- prosecco eller champange
- bubblande mineralvatten
- lime (massor)
- brunt socker (ifall man önskar sötare variant)
Till ett glas blir måtten följande (baserat på ett champange elr stort vinglas)
100 ml prosecco / champange
150 ml bubblande mineralvatten
1 - 2 tsk flädersaft
2 pressade lime
1 lime till dekoration, skivad.
Lägg åtminstone 4 blad mynta i glaset. Tillägg flädersaften. Häll i limesaften, champangen och bubblande mineralvattnet. Rör väl om med en sked. Tillägg mera mynta, is och limeskivor. Därefter servera med ett sugrör. NJUT.
Tror själv att denna drink kommer att slå stort i sommar.
-
3>- brunt socker (ifall man önskar sötare variant)
Till ett glas blir måtten följande (baserat på ett champange elr stort vinglas)
100 ml prosecco / champange
150 ml bubblande mineralvatten
1 - 2 tsk flädersaft
2 pressade lime
1 lime till dekoration, skivad.
Lägg åtminstone 4 blad mynta i glaset. Tillägg flädersaften. Häll i limesaften, champangen och bubblande mineralvattnet. Rör väl om med en sked. Tillägg mera mynta, is och limeskivor. Därefter servera med ett sugrör. NJUT.
Tror själv att denna drink kommer att slå stort i sommar.
-
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar