måndag 23 juni 2014

Midsommaren.

Denna midsommar var en helg fylld med bastubad, mat och goda vänner. Vi firade den på Eddies sommarstuga i Ingå skärgård i de fyra olika årstiderna.. På fredagen fick vi åka ut med båten i ösregnet och det var inte långt efter det som solen tittade fram. Vi bestämde oss för att snabbt lägga fram mat och slutligen avslutades kvällen med finsk bastu och mitt första dopp i år här i Östersjön.

Lördagen vaknade gänget nångång runt kl 12 och började ställa igång morgonmål för att senare då åka med båtarna ner till Barösund på morgonkaffe och en sväng till affären efter mera mat..? Efter Barösund bestämde vi oss för att åka ut till stora Fagerö där i princip hela Ingå tältade. Vädret var minst sagt inte så lockande och vi kände en lite sympati för de som kämpat genom spöregnet och haglet som rasat ner.


Senare på kvällen blev man lätt frusen efter bastun så vi satt alla med täcken och filtar runt oss.

mys med Hanna & Mixu 

Vår humor var på topp under lördagen och vi uppfann "Raptore"-mode

Lördagens stjärna var helt klart Mikku. 

Risto, Mikku och Seba

trötta tjejer Mixu & Johanna och Sam.

Kort därefter är vi tillbaka i stugan. Ställer igång med mat och Eddie och Risto begär sig iväg mot Ingå hamnen för att plocka upp Mikku och Johanna som övergav tältandet och skulle fira resten av midsommaren med oss. Dock skedde de som i Strömsö och killarna lyckades köra på grund. Så ungefär 3 h senare var vi alla samlade igen och festen fortsatte fram till kl 5 på morgonen för vissa av oss med bl.a. bastu och simning.


med på midsommarfirandet hittar ni Mixu, Hanna, Seba, Eddie, Risto, Sammen, Denkku, Cedde,
+ Mikku och Johanna som deltog på lördagen.


Överlevt en av de värsta krabbis-dagarna idag med hjärtklappningar och märker ännu också hur Ingå-dialekten ligger kvar..vaner, huskudunude, oojabara, vi tar o sir etc.. Men tusen tack för ett flummigt och mycket roligt veckoslut till er alla! 


Inga kommentarer: