onsdag 18 juni 2014

Tillys Fru-Hippa

Så, vi hade våra bekanta från Sverige då som beslöt sig för 9 månader sedan att gifta sig i Florida på sin semester i smyg. Utan att Tilly anade nånting har vi planerat ett och annat då vi fick reda på att de skulle komma till Finland i sommar. 

Uppdraget började med att jag och Cessi kom hem med bilen och hade Mötley Crüe- Kickstart My Heart  vrålade från bilen med fönstren nervevade. Vi hade även färdigt på oss vår rekvisita som bestod av en prinsessa krona och banner med texten " TEAM VAIMO" på sig. Då vi steg ut från bilen hade vi även små serpentin kanoner med oss.

 


charmiga som tusan då vi själva blev överraskade av våra serpentinkanoner. 

Här fick även Tilly lite rekvisita till kvällens program och vi alla fick avnjuta av ett glas champange före avgång.




Efter att vi snabbt svepat i oss lite champange började resan mot Helsingfors. När vi väl kom framme blev det en shot i Molly's bar och riktigt brevid fanns kvällens program: poledancing lektionen.









Senare efter mat från Hard Rock Cafe fick vår kära fru uppgiften att dela ut innehållet från hennes lilla väska som bestod av en massa kondomer. Folk var mestadels glada och tog emot gladeligen sina kondomer! 

karaoke Jone's bar fick vi även alla uppträda med ABBA - Mamma mia



En annan uppgift som frun fick var en liten hink fylld med cider som hon skulle få färdig före vår väg vidare fortsatte framåt!

Inga kommentarer: