söndag 22 december 2013

raitan taitan.

 Så lördagen blev den officiella OHI ON, festen som vi alla väntat på sen typ.. april? Festen började hemma hos Mixu & Cedric och de bjöd på cupcakes, bål och musik! De hade ordnat även busstransport från Ingå till Helsingfors.
När vi anlände till Helsingfors började vi vid Rymy-Eetu. En bar som om du frågar mig påminde väldigt mycket om Oktoberfesten som ordnas här i Ingå på hösten. Massa långa bord med bänkar och bästa av allt, borden var där för att man skulle kunna dansa på dem! Kan föreställa mig hur många arga blickar vi fick då vi hoppade runt på alla borden! :D
Hade tidigare på kvällen även talat med Cride som kom förstås just då vi var påväg bort från baren till följande plats så det blev endast några få ord utbytta denna gång. Måste försöka ta och bestämma en träff med killarna igen!

Så efter Rymy-Eetu blev det då följande; Baarikärpänen. Och kan inte säga att jag gillade platsen så hemskt mycket? Tyckte den var som en labyrint och lyckades falla i trappan och skrapa upp sår på armbåge och knogarna. Fick också panik då jag märkte att alla hade stuckigt och klockan närmade sig kl3.30 dvs, då vår buss gick hem igen. Fick panik och sprang som en idiot framför alla bilarna och blev förstås lite sen, som tur väntade de ändå snällt där. Förlåt alla!

Alla deltagarna (inte alla på bild tyvärr) Micke, Cedric, Jukka, Mixu, Pale, Sam, Seba, Denkku, Risto, Ringo, Hanna, Eddie, Nelly, Ulle, Michael, Henka, Johanna, Mikku, Sofie. Har jag glömt någon?  Fast man inte ser dessa lika ofta mer vet man at man har kul ändå! Det är väl dedär gamla minnen från by livet som kommer fram..


Inga kommentarer: