onsdag 9 oktober 2013

Onsdagsmys och Sara

Så efter mitt röntgen besök hos läkaren kl 8.15 på onsdag morgonen som jag även fick Sara släpad till (efter ett långt försök) Så gick vi direkt till ett café för att äta morgonmål, och ja vi var för trötta att själv stå i något kök och fixa bröd.
När vi väl sluppit hem igen skulle vi bara vila en stund, vilket slutade med att vi sovde fram till kl 12.30 tills vi bestämde oss för att dra iväg till stan för att öppna energin.
Denna dag var det även affärens Stockmanns "Hullut Päivät" eller "Galna Dagar" som drog en massa folk till sig. Vi åt igen på Arnolds och råkade även plötsligt få syn på Saras Mamma och Mommo som stod utanför en skoaffär. Sprang upp dem och spenderade dagen med att äta en glass och söka en vinterjacka åt Sara som slutade med att vi båda köpte en hög hem med böcker från "akademiska bokhandeln som hade full REA!
Förutom böcker lyckades jag även köpa hem en mjuk "casual-myspys jacka med dragsked i vit färg med tillhörande mjukisbyxor + ett par svarta basic. let the autumn begin! 





Inga kommentarer: