tisdag 25 mars 2014

Hotel Dos Playas

Skall lägga upp en massa bilder på vårt hotell så får ni se hur det såg ut här också.


Hotellets strand

Hotellets Strand

Barnpoolen vid hotellet. Och grillen vid bakgrunden som man fick pizza ifrån när man ville. varje tisdag, torsdag och lördag serverade de även grillmat.

favorit polen! Här står jag och spelar med 3 andra hotelgäster. Märk väl, dom är mörkhyade så själv ser man ju ut som ett spöke första dagen brevid dem.. Inte konstigt att jag blev kallad Snow White.

Hotellet hade även 3 påfåglar på sin bakgård.

Hotelstranden och klippan. Älskade hur de hade gjort trappor i klippan.

två av de andra polarna och "djungel" området i hotellet

Hotellet vi bodde på ägde egentligen två olika, denna bild är dagen från andra hotellet. men alla fick använda hela området.

Typ fem dagar innan vi skulle hem hittade jag även ett gym i hotellet! Dock dålig luftkonditionering så det var ingen dröm att träna på morgonen :D

Hotellstrand/klippan och i bakgrunden kan ni även se "Playa Tortuga" som bjuder på olika aktiviteter mest åt turister. Där hittar man bl.a. färjan som tar en över till ön Isla Mujeres, Catamaran båtar, Parasailing, bungejump, krog och sovenierbutiker,

Hotellet hade även två tennisplan och ett volleybolls nät som man fick spela på när som helst!

uppfarten till Dos Playas var kanske inte den finaste och vi funderade nog först vart vi hade hamnat..

trapp entrén! hotellet hade världens finaste gård så att säga! Upp till vänster hittar ni vårt hotell hus. Huset är två våningar och vi hade på marknivå med egen terrass och glasdörrar som gick att skjuta upp hela vägen :)

En annan vinkel av hotell stranden.


Vårt hotel rum  på höger sida.

Inga kommentarer: