måndag 24 mars 2014

12 timmar senare är vi framme + vårt hotell rum!

Flygresan varade 12h, här kan ni även se hur vi flög. Resan gick riktigt bra, sovde nästan hela resan. Men rekommenderar starkt ögonmask,nack dyna och mp3 med bra musik! Flyget bjuder även en filt och en liten dyna,

 Vårt hotell i Cancun låg vid kusten brevid Karibiska havet och hade bland annat långa stentrappor som gick ner till stranden.

Och vädret låg på +30 och även i havet var det +30 :)

Hotellet vi bodde på hette Dos Playas Beach Hotel, ett 3 stjärnigt hotell. Rummet som vi fick var i alla fall riktigt snyggt och blev förvånad hur hotellet bara var ett 3 stjärnigt hotell. (jämför då med det hotell vi bodde på förra året i Bulgarien)
 Fanns tv, skrivbord med stol, en liten garderob med klädhängaren OCH vi hade två dubbelsängar i vårt rum. Enda minuset var väl att vi inte hade ett kylskåp, men det störde inte mig egentligen då vi ändå hade All inclusive och alkoholen ingick. Hotellet låg på km skala 6 (man räknar cancun halvön i km för att lättare beskriva var något ligger) Tycker hotellet var på en utmärk plats. Med bussen kunde man lätt ta sig till "Downtown", mexikanernas by i cancun och även till turisternas lockbeten, nattklubben Coco Bongo, Hard Rock Café, Margaritaville, The City- nightclub, Senõr Frogs restaurant/bar som är en favorit runt springbreak.
På andra sidan hotellet fanns även färjan som tar en över till ön Isla Mujeres.

 


Domhär iguanerna bodde det även fullt av på hotell området! Och Dos Playas hotellet hade stor respekt för dem också. Denna döpte vi till Igge/Putte, han var vår favorit som alltid kom upp på vår terrass och var en riktig rockare! I alla fall diggade han stort när vi spelade Bruce Springsteens låtar!

Inga kommentarer: